Biathlon SM 2015 Kokkolassa

biathlon SM

Lauantaina 21.3. kolisee Kokkolassa kahvakuulaurheilun biathlon SM kisat. Helmikuun lopussa loppuu ilmoittautumisaika ja silloin nähdään, että lisäänkö oman nimeni listalle. Jos vaikuttaa todennäköiseltä, että edellisen vuoden tulos ylittyy, niin Kokkolassa nähdään. :)

Treeniohjelma lähtee muotoutumaan hiljalleen ja se tulee olemaan täysin oman hyvinvoinnin lähtökohdista. Tiedän, että motivaatiota ei puutu, mutta mitään repimismeininkiä en lähde toteuttamaan. Askel kerrallaan, sellaisina asekelina kuin järkevää on ja katsotaan mihin ne johtaa. Aina on olemassa myös seuraavat kisat.

Mutta tammi-maaliskuu täällä blogissa tulee olemaan hyvin kahvakuulapainotteinen.

Let’s Lift It!

Yhtä hymyä tänään ja jos kunto ei löydy 12 viikossa Kokkolan kisoihin mennessä, niin sitten olen siellä kannustusjoukoissa.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: