Kisatreenien salainen ase: Tsemppitiimi

Oli uskomattoman hyvä tunne hakea keltainen kuula varastosta ja mankata kahvat. :)

Kisakuulat valmiina

Tänään oli siis aika aloittaa kisatreenit – äkkiä tämän vuoden puolella ja prinsessa Minean 2 kk syntymäpäivän kunniaksi. :)

Treeniohjelman alku oli jo suunniteltu, joten ei kun töihin. Ensimmäinen tempaustreeni  piti sisällään kaikkia kolmea kuulaa ja ihka ensimmäisen kerran lähes yhdeksään kuukauteen kokeilun 16 kilolla. Olin kirjoittanut vain 1 minuutin noston keltaisella, mutta jätin aivan vahingossa ajastimeen 2 minuuttia ja senhän minä nostin. :)

(Olen pahoillani, tämä postaus sisältää paljon hymyilyä.)

Pitkä ja kivinen tie on 2 minuutin epämääräisestä nostokunnosta 10 minuuttiin, mutta ei haittaa yhtään. Motivaatio ei voisi olla enempää kohdillaan ja tämänpäiväisen jälkeen Tiedän, että tavoitteessa on hyvät mahdollisuudet onnistua. Tavoitteita ei ole sijoituksessa vaan yksinkertaisesti oman edellisen tuloksen voittamisessa. Hyvä lähtökohta!

Kun kolmen kuukauden projekti nyt alkoi, niin mielessä on ollut motivaatio ja sen pysyminen. Kun treenailee lähinnä yksin, kaukana oman seuran porukasta ja tekee ohjelmansakin itse, niin voisi käydä niinkin, että jonain päivänä miettisi, että “en minä tänään viitsi”. Miten sen välttää? Tällä hetkellä siis ei pelkoa, mutta voisi se tapahtua.

Parhaat ideat ovat yksinkertaisia ja jo olemassa. Kun treenasin 2014 vuoden kahvakuula biathlonin SM-kisoihin, niin kirjoitin silloinkin treeniohjelmani itse, koska periaatteet ohjelmalle oli tutut ja olenhan myös koulutettu WKC (World Kettlebell Club) Fitness Trainer. Tein ohjelman Google Driveen ja avasin sen kolmen ihmisen näkyviin, koska halusin, että treenit olivat ainakin näennäisesti näkyvissä ja se varmisti, että tekisin parhaani. Kirjoitin ohjelmaan jokaisen treenin jälkeen kommentit siitä miten sillä kertaa meni. Se oli tuttu tapa Scott Shetlerin voimatreeniohjelman ajoilta.

Nyt avasin treeniohjelmani taas muutaman nostajan näkyviin. Taatusti en anna näkyä, että lipsuisin ja jättäisin työt tekemättä! :)

Mahtava juttu on sekin, että näen miten treenit edellisellä kerralla onnistui, mikä tuotti tuskaa ja mikä vei paljon eteenpäin. Siitä saa etua tämänkertaiseen ohjelmaan. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: