Viikonloppu minigolfia ja kahvakuulan nostamista – enkä osallistu

Tämä on niitä kirpaisevia hetkiä. Palan halusta mukaan – ja olen kotona. Raholassa pelataan tänään minigolfia ja huomenna Tampereella on Kirsin nostokurssi. Oli jo aivan hilkulla, ettenkö olisi paikalla.

Minea prinsessa kasvaa ja kaunistuu ja nyt alkaa olla ajankohtaista löytää Tampereelta hoitopaikka toisinaan lauantaipäiviksi. Siinäpä onkin pähkinä purtavaksi! Optimaalista olisi, että hoitopaikka löytyisi Raholan paikkeilta. Miten sellaisen voi löytää? Saa antaa vinkkejä. Ehkä ratkaisu löytyy Mannerheimin lastensuojeluliiton hoitajista tai ehkä jotenkin toisella tapaa.

Totta on, että pienen lapsen vanhempana matkustusta vaativaa harrastamista pidetään mahdottomana. Minä ainakin pidin ennen, mutta jo aikaa sitten tulin toisiin ajatuksiin. Kahden viikon kuluttua tehdään testi ja jos toimivat ratkaisut löytyy, niin myös minigolf jatkuu. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Viikonloppu minigolfia ja kahvakuulan nostamista – enkä osallistu”

  1. Laura says:

    Voikun voisin auttaa kun ihan nurkilla asutaan! Kuinka pitkistä ajoista on kysymys? Syökö Minea pullosta hyvin/huonosti? Saa vastata myös sähköpostilla :)

  2. Outi says:

    Minäpä pistän viestiä tulemaan jonkun ajan päästä. :)
    Hyvin Minea syö pullostakin.

Leave a Reply

See also: