3. kisatreeni ja 20 kg:n kahvakuula liittyi joukkoon

Ja niin ohjelmassa on jo neljä eri painoista kahvakuulaa. :)

20 kg kahvakuula

Hyvin etenee kisatreenit näin alkumetreillään. Minuutit ja toistomäärät on vielä vaatimattomia, mutta tempaaminen sujuu paljon sujuvammin (puhtaammin?) kuin vuosi sitten. Melkoinen väite, mutta minulla on jokainen viime alkuvuoden treeni kirjattuna 20.2. lähtien ja 18.2. Kirsin ja Sarin kanssa pidetty treeni blogissakin hyvässä muistissa. Jokainen muistiinpano ja treenivideo on kultaakin arvokkaampi silloin, kun pyrkii parempaan! Tiedän missä silloin mentiin ja näin olen oikeasti jyvällä siitä missä nyt mennään.

Eilen tein ensimmäisen OAJ eli työntösarjan käsittämättömän pitkään aikaan. Edellisestä on kevyesti yli puoli vuotta. Se oli hieman hakemista ja vasta 12 kg:lla, mutta aikaa on, joten keskityn edelleen lähinnä tempaukseen ja otan vain joka toiseen treenin pienen OAJ sarjan: vielä kerran 12 kg:lla ja sen jälkeen 16 kg:lla.

Niin se 20 kg. :)

2. kisatreenissä 16 kg:n heilautukset (treenihän päättyy aina heilautuksiin) meni niin kevyesti, että en nähnyt syytä olla vaihtamatta niitä 20 kg:n heilautuksiin. Toisaalta mietin, että onhan se paljon, mutta toistot voi tässäkin pitää pieninä.

Treenit jatkuu noin joka toinen päivä ja ohjelma tarkentuu koko ajan pidemmälle. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: