Jokainen kukka kaipaa valoa

“Mun täytyy saada kuulla aina välillä sulta, että mä oon kaunis, kiehtova ja ihana, vaikka mua nolottaa tää ääneen sanoa, mutta jokainen kukka kaipaa valoa.”

Nuo sanat Mitran biisistä osuivat suoraan sieluun tai sydämeen. Siinä oikeasti on asia, joka jokaisessa parisuhteessa pitäisi muistaa ja erojen määrä vähenisi (silläkin konstilla) ripauksen, että sanotaan toisinaan jotain kaunista. Tuossa on totuutta. Koskaan ei saa turtua niin paljon, että pitää toista niin itsestäänselvänä tai siis ajattelee, että kyllähän toinen tietää.

Rakkaudestahan siinä on kyse. Minulle nuo sanat kertoo pohjimmiltaan, että todellinen kukka on rakkaus.

Ei ole suuri ponnistus muistaa vaikka kerran vuodessa kehottamatta sanoa kauniisti, eikä hei puolivuosittainkaan ole paha rasti. Kvartaalitalouskin on kaikille tuttua, mutta eihän kuukausittainenkaan kaunis hetki kuulosta mahdottomalta. Hei kuulkaas kaikki, kyllä rakkaus tarvitsee valoa ja on kaiken vaivan arvoista. :)

“Nätti sana saattaa pelastaa, silloin kun se osuu oikeaan.”

Onni on myös pienistä asioista kiinni.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: