Haasteita riittää, mutta kahvakuula nousee entistä paremmin

Kylläpä olikin haastetta nostotreeneissä ja kaikki jotenkin kasaantui viime viikkoon.

1. Jouduin viime viikolla jättämään kaksi kisatreeni väliin ja niitä edeltävä meni hyvin hyvin huonosti.

Tässä omat kommentit viime viikon maanantain treenikerralta:

Pohjanoteeraustreeni :(

Ei voimia, ei jaksamista ja tempasin sittenkin -> oikeasta kämmenestä nahat rullalle. Itseäni saan vaan syyttää, kun treenasin, vaikka tunsin, ettei kaikki ole kohdallaan!

No tein sitten kuitenkin OAJ:t kuten piti.

Syy voimattomuuteen kyllä selvisi myöhemmin viikon aikana, mutta kylläpä se otti koville. Oikea kämmen muistutti pitkän aikaa, että omaa olotilaa on kuunneltava ja Kaikki mitä tekee on tehtävä todella hyvin. No oppia kantapään kautta ja tuo viikko on taakse jäänyttä elämää ja sainpa heittäytyä viikonloppuna täysillä minigolfin ihmeelliseen ihanuuteen. ;)

2. Treeniohjelmassa tein kaksi viikkoa sitten huonon päätöksen jättää 8 kg:n kuulan sivuun ja lopettaa alun tempauslämmittely vaaleanpunaisella kuulalla. Se alkoi tuntua turhalta, turhauttavalta,… Kuka nyt 8 kg:n kuulalla heiluisi, kun on olemassa parempaakin!

Vaan minä nyt satun tarvitsemaan juuri sen lämmittelyn/tekniikkamuistuttelun jokaisen treenin alkuun. Piste. Tällä viikolla palasin nostamaan 4 minuutin tempauksen 8 kg:n kuulalla jokaisen treenin alussa ilolla, vapaalla tahdilla ja todellakin tunnen, miten siinä kroppa herää, hellästi lämpiää lisää ja fiilis rentoutuu ja silti tulee enemmän tsemppiolotila. Se vaan toimii ja napsauttaa treenitsempin kohdalleen. :)

3. On ihan selvä, että motivaatio oli kovilla viime viikolla, mutta treeniohjelma on yksi tärkeimmistä välineistä, minkä avulla homma lähti taas rullaamaan. Väliin jääneet treenit punaiselle eli muistiin. Pieni tarkistus maanantain treeniksi ja sen jälkeen huolehdin, että eilen keskiviikkona oli tulossa se 4 min OAJ eli tammikuun OAJ tavoitteen täyttyminen, niin mikään ei voi enää pysäyttää.

Ja juu, kyllä tuo OAJ tavoite oli minulle liian helppo, kun eilen olisi 5 minuuttia mennyt kevyesti samalla tahdilla, mutta tempauksen osalta tavoite onkin paljon kovempi.

Siinä ne kolme kuulaa ovat, joilla aioin ainoastaan treenini tehdä vaan enpä enää hyljeksi vaaleanpunaista. Se on tärkeä lenkki minulle tällä hetkellä.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Haasteita riittää, mutta kahvakuula nousee entistä paremmin”

  1. Sanna says:

    Se on jännä tuon lämmittelyn tärkeys. Mä kans niin mielelläni skippasin sen ajatuksella, että kyllä sitä lämpiää siinä tehdessä. Ja aina kun sen skippaa, niin silloin treeni ei vaan suju. Hyvin olet edenny

  2. Outi says:

    Kyllähän minä muutenkin lämmittelen kuin vaaleanpunaisella kuulalla, mutta jostain syystä juuri se osa on ihan äärimmäisen tärkeä. Siinä ottaa liikeradat käyttöön ja jotain.
    Hitaasti, mutta ei hullummin, on oma mielipiteenikin etenemisestä. :)

Leave a Reply

See also: