Soutulenkillä

Ensin tuli idea. Minähän voisin tehdä soututreenin. Sitten hiljalleen alkoi keksiä syyn jos toisenkin, että ei kai sentään. Onneksi sanoin idean ääneen ja sain lopulta sopivan kehotuksen, että MENE. :D

Mitä salille lähtiessä pitikään ottaa mukaan? Missä on kengät? Minkä kortin ostan? Voi jestas mitä sekoilua ensimmäinen kerta salille lähtemistä olikaan. Edellinen kerta kun oli kai huhti- tai toukokuussa viime vuonna.

Kyllä ne kaikki oleellisimmat tarvikkeet löytyi ja niinpä viime viikon keskiviikkona tein 37 minuutin soututreenin ja eilen 38 min ja reilut 6 km. Molemmat tein intervallitreeninä. Kylläpä teki hyvää!

Soutulaite intervallitreeni

Ei minulla mitään ihmeempää ideaa ollut salille mennessä muuta kuin että vaihtelen rauhallista ja rivakkaa soutua. Eilisen tein niin, että ensin 5 min tasaista tahtia, sitten seuraavat 10 minuuttia vuoron perään minuutti rauhallisemmin ja rivakasti, sen jälkeen noin 15 minuuttia vuoron perään puoli minuuttia rivakasti ja minuutti rauhallisemmin ja loput rauhassa.

Ehkä pitäisi jostain tutkia, että mikä olisi järkevää, mutta noin tuntui hyvältä. :)

edit: Ensimmäinen kerta salilla viikko sitten oli niin jännittävä, että lähtötärinässä unohdin jopa puhelimen kotiin. Uudelleen alkamiset on ihmeellinen asia!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: