Wasamoven crosstraining sali ja kahvakuulat testattu

Totta se on, että Vaasastakin löytyy yhdeltä salilta kisakahvakuulia. Kävin katsomassa miltä Wasamoven crosstraining salilla näyttää ja tein samalla yhden oman kisatreenini. Heti alkuunsa näytti hyvältä, erittäin hyvältä. :)

Poimin hyllystä 10, 12, 16 ja 24 kg:n kuulat. Kotona 10 olisi korvaantunut kasilla, kun kymppiä en omista, mutta näin toimi hyvin. 24 taas oli vähän liikaa, kun rivistöstä puuttui se 20 kg, jolla kotona teen vielä tällä hetkellä loppuheilautukset. Mutta varsin mainiosti siis löytyi sopivia kuulia kympistä lähtien ja taisi painavimmat pari olla 32 kg.

Käynnin suurin jännitys oli kyllä kahvojen kunto. Sileitähän ne oli ja lähinnä sain aikaan sotkua, mutta kyllä niihin jotain mankkuakin lopulta tarttui. Mankkua saa tosiaan käyttää, kunhan sitten siivoaa sotkunsa.

Hyvä sali, hienot rivistöt compactin kuulia eli mitäpä sitä enempää toivoisi. :) No pikku juttuja ehkä, mutta kyllä tuolla kelpaisi treenata!

Itse asiassa iski kova kaipuu hurjiin crosstraining treeneihin. Vielä en voisi sellaisiin osallistua, mutta kaikki aikanaan ja onhan nyt kahvakuulat ja kisatreenit. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: