4 minuuttia tempausta ja tammikuun kisatreenien tavoitteet täynnä

Koko päivä oli kuin kisasuoritukseen valmistautumista. Jo aamusta ajatus siihen, että tänään nostan neljä puhdasta tempausminuuttia 16 kg:lla. FB:n puolelle kirjoitinkin, että kun jonkin asian sanoo ääneen, niin sen on tapana toteutua. Olin päättänyt, että 16 kg on normaalia kevyempää tänään. :)

Illansuussa mankkasin kuulat. Olipa mukava mankata nimenomaan omia kuulia, joissa pinta ei ole ihan liukas.

Kun hetki oli kohdallaan, niin ei kun nostamaan. Ensin lämmittely ja 8 kg lämmittelytempaus, sitten 12 kg nousi kevyemmin kuin koskaan.

Ja 16 kg nousemaan. No, mitähän tästä sanoisi. Enpä ole treenissä moisesti puhkunut, mutta nousihan se ja osittain jopa mallikelpoisesti. Paljon on tehtävää, mutta hei se 4 minuuttia tuli täyteen kuten pitikin! :)

Monta virhettä on jo korjattu ja nostokunto paranee nostamalla. :)

Onpa hyvät fiilikset jatkaa tästä eteenpäin. Huomenna katson tarkemmin mitä treeniohjelmassa lukee ja miten homma jatkuu. Joka toinen päivä treeniä on edelleen tahti ja viimeistään helmikuun lopussa nousee sekä OAJ, että tempaus 16 kg:lla täydet 6 minuuttia.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: