Treeniajatuksia ja aamumunakasta

Tähän asti treenit on menneet ihan ok ja nyt on aika asettaa uudet tekniikkatavoitteet. OAJ:n alastuloniiaus on poistettu, räkki parempi ja tempauksen yläasentoon tulo ehdottomasti kunnossa. No on siinä muutakin pientä, mutta nyt on selvät sävelet, mikä tarvitsee lisätoimenpiteitä. Kiitokset Kirsille lisävahvistuksesta siihen, että mitä pitää tehdä.

Tempaus on se juttu ja tempauksessa kuulan hallittu alastulo oikealla tekniikalla on saatava kuntoon. Näppivoimat riittää kyllä, siitä ei onneksi  jää mitään kiinni ja oikea tekniikka säästää voimia – ja kämmeniä. ;)

Toinen asia tempauksessa on heilautus eli missä asti kuula käy ja mihin suuntaan voimien on suuntauduttava. Siinä onkin tehtävää, kun selkäytimessä olevat asiat on vaan saatava muutettua. Hommiin siinäkin!

Aion muuttaa treeniohjelmaa niin, että otan ehkä jopa välipäiviin pelkän 8 kg:n pitkiä sarjoja, joissa paimennan nimenomaan tekniikkaa. Tiedän, että pieni kuula on pieni kuula ja erilainen nostettava, mutta sillä saa toistomääriä niin, että erilainen liike alkaa uppoamaan kovaan pääkoppaan.

Toinen muutos on, että otan jo nyt 20 kg:n OAJ:n mukaan hitaalla tahdilla yläasentoa pidempään pitäen. Jep. Niillä mennään.

Tänään on siis treenipäivä. :) Ruokapuoli on pidettävä hanskassa aamusta lähtien, muuten ei kuula kunnolla nouse.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: