Pari viikkoa aikaa ilmottautua biathlonin SM-kisoihin…

Reilu pari viikkoa aikaa ilmottautua ja reilu kuusi viikkoa itse SM-kisoihin. Miten on, nouseeko kuula riittävästi?

Olen kyllä siinä tavoitetahdissa, jonka alunperin päätin ja OAJ sujuu automaattisesti kohti hyvää tasoa, mutta onko aikaa tarpeeksi tempauksen kanssa. Siinä on suuri kysymysmerkki. Kannattaako SM-kisoihin ilmottautua, jos epävarmuus nakertaa jostain kulmalta?

On aivan selvä, että mitä tahansa lajia ja tavoitetta varten harjoittelee, niin itsevarmuus välillä nousee ja välillä taas laskee. Jännä miten se lasku voi tulla vaikkapa kalenteria katsomalla, varsinkin kuin eilisen treenin jälkeen voi olla oikeasti tyytyväinen.

Niin hyvä treeni! :)

No jaa, siis ei se 16 kevyt ollut temmata, mutta OAJ:ssa löytyy jo todellista rentoutta, eikä noin lyhyitä sarjoja kannata enää tehdä. Rentous tuli jännästi hengityksen kautta. Koko työ keskittyi jalkoihin paremmin kuin koskaan.

Tempauksessa yritys on kovasti muuttaa alaslähtöä niin, että nojaisin vähän taaksepäin alas lähtiessä ja että en kävisi niin syvällä heilautuksessa. Jotenkin tuo ensimmäinen on todella vaikea ja kroppa tappelee vastaan. Heilautuksissa oli minusta selvää parannusta.

Noin tuli siis kirjoitettua treenin jälkeen. Työnnöissä tosiaan tuli suorastaan ahaa elämys hyvin pitkästä aikaa ja rennomman hengityksen kautta.

Jännä juttu eilisessä treenissä on sekin, ettei se tunnu näin jälkeenpäin missään. Eikä kyse olisi siitä, ettenkö olisi tehnyt kunnon treenin!

Mutta se tempaus… Töitä on tehtävä ja toisaalta hyvä niin. Tässä matkassa on tosiaan pähkinää purtavaksi ja jokainen onnistuminen ja pieni tekniikan parantuminen on nautinto. Kyllä, niinhän se on. Siinä on sitä parhautta, mikä tätä laittaa tekemään. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Pari viikkoa aikaa ilmottautua biathlonin SM-kisoihin…”

  1. Soile says:

    Tsemppiä treenaamiseen ja henkiseen puoleen myös :) hienoa seurata sun valmistautumista!

  2. Outi says:

    Niin hieno päivätreeni tänään. Ihan pakko kirjoittaa, koska se oli todellinen äitiyslomatreeni, joka ensin keskeytyi ennen alkuaan ja onnistui sitten toisella päikkäriyrittämällä – todella hyvin ja kuulien värisarja kasvoi. :)

Leave a Reply

See also: