Tämä on parasta äitiysloman kisatreenaamista!

Aamu alkoi kaurapuuron keittämisellä ja virittymisellä siihen, että tänään nousee kuula jo hyvissä ajoin. Koska prinsessan yöunet ei olleet ihan napakymppi, niin puuron jälkeen oli helppo nukahtaa hetkeksi. Aamupäivätouhujen ja imetyksen (täysimetyksellä mennään) jälkeen prinsessan päiväunet lähestyi ja haukkasin samalla vähän välipalaa. Pian prinsessa nukahtikin ja sain vedettyä nostokengät jalkaan ja aloitettua lämmittelyn. Vaan vielä ei ihan onnistunut…

Äitiyslomalla ei voi tehdä minuuttiaikatauluja vaan kaikessa on joustettava. Ei se mitään haittaa, kun elämään suhtautuu riittävän rennolla otteella. :)

Ja eipä aikaakaan, kun prinsessa nukahti uudestaan ja nyt selvästi syvään päiväuneen. Nuku hyvin…

Minä sain tehdä uuden alkulämmittelyn ja tarttua kuuliin. Aivan ensimmäisenä oli vuorossa vaaleanpunainen 8 kg ystäväni, jolla tempasin 6 minuuttia ja aivan uutta tekniikkaa hakien. Monta muutostahan on tullut jo tähän mennessä ja NYT on aika lähteä vielä vähän uusille urille ja siis diagonaali meininkiin. Loistavaa!

Itse treeni oli kyllä OAJ eli työntötreeni, joten seuraavaksi työnsin 4 minuuttia sinisellä eli 12 kg:lla ihan sellaista perus perunamuusia tai siis rentoja nostoja. Sainpas kiinni samasta rennosta hengityksestä minkä edelliskerralla sain niin hyvin toimimaan.

Ja ei kun keltaisen kimppuun. :) 4 min @ 15 rpm aika rutiininomaista nostoa hyvällä mielellä.

Ja entäs sitten? Ensimmäistä kertaa violettia OAJ:ta! En ole tähän asti käyttänyt 20 kg:ta kuin heilautuksiin, mutta nyt on aika vaihtaa meininkiä. Niinpä nostin yhden kokonaisen minuutin ja yhteensä hurjat 8 kertaa. :D

Se oli niin helppoa… Ei jestas miten mahtava on askel askeleelta kokea ja muistaa miltä eri jutut tuntuu. Ei tämä pohjalta nouseminen niin tylsää olekaan vaan mahtava matka, josta tietää jo paljon, mutta jonka saa kulkea uudestaan.

Mutta ei, ei se violetti OAJ ollut ainoa uusi juttu. ;)

vihreä kisakahvakuula

Jep. Siinä on 24 kg:n kisakuula valmiina yhden käden heilautuksiin!

Se oli aivan ensimmäinen kerta, kun vihreä kuula heilahti jälleen. Tähän asti se on ollut liikaa, mutta ei enää. 10+10 heilautusta ja 24 kg on mukana tulevissakin treeneissä nimenomaan heilautuksissa.

Äitiyslomatreenaaminen on sitä, että mitään ei saa tehdä väkisin vaan tekemisessä on edettävä askel kerrallaan ja rynniä ei saa. Se mikä joskus oli itsestäänselvää, ei todellakaan ole sitä ennen kuin aikanaan. Aikaa on, mihinkään ei saa olla kiire, mutta olen kyllä sitä mieltä, että edetä saa. Niin ja kaikki tapahtuu tietenkin vauvan ehdoilla.

Olen huomannut, että treenien aloittamisen jälkeen on ollut entistäkin tärkeämpää, että juon tarpeeksi. En halua, että maidon tulo keskeytyy. Siksi en myös voinut osallistua esimerkiksi viime viikonlopun huippukurssille Helsingissä. Tämä aika on enemmän kotitreeniä. Toisaalta antoisaahan se on. :)

Ja hei, nyt kuului sängystä tämän hetken elämää määräävä ääni. <3 Heippa seuraavaan kertaan!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: