Kevyempi treeniviikko ja prinsessakyykyillä erilaista menoa

Hei tämä on aivan erilainen viikko! Kahvakuulatreeneissä olen pitänyt selvästi kevyemmän hetken ja keskittynyt tempaustekniikan muuttamiseen. Yksi kuulatreeni olikin enemmän kuminauhatreeniä pojan pojan kanssa jousiammuntaa auttavilla liikkeillä aloittaen ja esimerkiksi leuanvetotreenit aloittaen ja loppuun sitten kuulatreeniä pienemmillä kuulilla tekniikkaa hakien. Eilen oli OAJ treeni ja tänään Prinsessatreeni. :)

Prinsessakyykkyjä Hep!

Kuvat tosi sameita, mutta otetaan nyt mukaan kuitenkin. Kyllä jotain todistetta prinsessakyykkyjen periaatteesta tarvitaan. :) Ja kyykkyjä tuli tehtyä 5*20 kyykkyä. Nämä menee jo todella kevyesti verrattuna ensimmäiseen kertaan. Jälkeenpäin aloin miettimään, että jos laittaisin selkään repun ja reppuun 8 kg:n kahvakuulan. Harkinnassa. :)

Tänään aloitettiin myös prinsessavatsat! Kokeiltiin monta erilaista tyyliä ja jopas nauratti molempia.

Ja kuten kuvissa näkyy, niin joka treenissä on karvaisia osallistujia. Toisinaan siitä on hämminkiä ja toisinaan ei. Karvakorvat vaan kuuluu kalustoon.

Vatsat tuli tehtyä ehkä 200 kertaa yhteensä, kun tein jotain jumppapallon kanssa ilman prinsessaakin ja jatkoin treeniä siis muutenkin myös itsekseni: esimerkiksi selkää, naisten punnerruksia (noloa) ja leuanvetotreenausta. Prinsessatreenejä täytyy vähän kehitellä, mutta hyvä siitä tulee. :)

Huomenna taas OAJ treeni pitkällä tempaustekniikkalämmittelyllä.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: