Mitä kotitreeniin voisi kuulua?

Eilinen prinsessatreeni oli hauska ja onnistunut. Lihakset tuntuu nyt siellä ja täällä ihanan sopivasti! :)

Extempore alkanut treeni oli ihan loisto juttu, mutta jokaisen liikkeen jälkeen jäin miettimään, että “mitäs seuraavaksi voisin tehdä”. Kyllä minä keksin loppujen lopuksi hyvin tekemistä, mutta ehkä kokonaisuus ei ollut ihan järkevä tai tehokas. Hauskanpito on minulle ollut vielä hyvä systeemi, mutta joka kerta enemmän sitä miettii, että mikä olisi omalle kropalle parasta.

Tänään sitten tuli mieleen, että onhan minulla TRX, jolla pääsen tekemään rakastamaani ring rowta ja kehittämään leuanvetoedellytyksiä. Kahvakuulat tietenkin on ja leuanvetotanko sekä vastuskuminauhat. Niin ja nyt ne leveät kuminauhat. Voimapyörä odottaa vielä aikaa tulevaa.

Onhan tuota kaikenlaista mitä kehonpainon lisäksi on kotona käytettävissä. Nyt pitäisi keksiä miten niillä saa fiksun kokonaisuuden rakennettua silloin, kun ei ole kuulatreenin aika. Siis ehdottomasti niin, että ennen kuin alkaa prinsessakyykkyjä tekemään, niin tietää miten siitä jatkaa eteenpäin. :)

Ei kun kehittelemään…

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: