Hyvää ystävänpäivää CrossFit ajatusten kera

Mainio tempaustreeni illasta ja päivällä tutustuminen Vaasan uuteen CrossFit saliin. Vähän kävelylenkkiä ja liikuntapäivä on ollut mitä mainioin. :)

Minähän pakerran useimmiten aika yksin. Nostan, nautin siitä(!) ja hitaasti, mutta varmasti saavutan tuloksia. Silti toisinaan iskee tarve päästä treenaamaan porukassa.

Yksi parhaita treenikokemuksiani tähän mennessä on ollut crosstraining kurssi WSC:llä lokakuussa 2012. Yksi parhaista ja yksi kurjimmista, koska WSC:n totesin kurssin jälkeen aivan liian kalliiksi paikaksi, koska olisin ehtinyt sinne enintään sen pari kertaa viikossa. No, itse kurssista ja sen jälkeisistä muutamista WODeista jäi hyvät muistikuvat, koska rankkaa oli taatusti ja siellä alkoi ystävystyä muutamien treenaajien kanssa. Se on ollut kaiken kaikkiaan lähimpänä sellaista liikuntaa, johon minä jään koukkuun.

Uudella CrossFit salilla oli siis avajaiset tänään ja itse asiassa ne jatkuvat huomenna. Yksi vetäjistä oli vetämässä omaa ensimmäistä kurssiaan juuri silloin, kun minä WSC:llä osallistuin ja minä taas olin apuopena Kukan kurssilla tammikuussa 2013, kun osa noista ohjaajista opetteli kuulan nostoa. ;)

nä 

Kyllä, voisin hyvin kuvitella treenaavani tuolla sekä crossfit WODeissa, että omia kuulatreenejä. Erittäin sopivan oloinen sali! Ja tätähän olen joskus täälläkin “ääneen” kaivannut.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: