Viikon treenitauko ja ajatukset terveelliseen syömiseen

Yllättäen ja ihan puskista eilen tuli lääkärin määräämä viikon liikuntatauko. Johan kohtaan osui! Juuri, kun SM-kisojen ilmoittautuminen oli tehty ja treenihinku kovimmillaan. Tällaiselta näytti viimeisen eli viikonlopun kuulatreenin kattaus ennen taukoa. Minä nimittäin tempasin ensimmäistä kertaa 20 kg:n kuulalla!

Kahvakuulakattaus

No se on taukoviikko sunnuntaihin asti… Sen verran aion kyllä fuskata, että tempaan ilman kuulaa, haen liikeratoja paremmin kuntoon ja kyllä minä 8 kg:n kuulalla tempaan. Sehän ei ole mitään. Eihän? :) Ja kevyt liikunta on sallittua, joten kävelyä, kävelyä, kävelyä ja venyttelyä. Niillä mennään.

Mutta nytpä on aika ajatella syömisiä. Tällä erää olen mennyt ihan perus ruualla ja tavanomaisen kiireen puitteissa. Välipalat on vähän ongelma, johon ei ole kunnon ratkaisua. Jogurtteja en jaksa pitkän päälle, enkä leipääkään. Rahkaa syön marjojen kanssa toisinaan, mutta sekään ei nyt kovin paljon uppoa. Hedelmät on tietysti tärkeitä, mutta ei nekään ihan pelkästään toimi.

Ihan yksittäisen kerran olen tehnyt smoothien pojan kanssa ja vähän kerrassaan kotiin on alkanut kantautumaan siemeniä ja pähkinöitä, mutta aivan sattumanvaraisesti. Viimeisin pussi on kurpitsansiemeniä. Ostin ne ihan K-kaupasta ja seisoin pidemmän hetken CocoVi hyllynkin edessä.

cocoVi

Tulin siihen tulokseen, että kyllä siitäkin jotain perus juttua voi poimia matkaan, mutta mielummin teen jonkun tilauksen verkkokauppaan. Hyvinvoinnin tavaratalo, nu3 tai joku muu on selvästi parempi vaihtoehto, koska sieltä löytyy enemmän kuin tuo pieni hylly ja aika eri hinnalla.

Siispä. Nyt pitäisi keksiä mitä hommaa… Psylliumia minulla on avaamaton ja kokeilematon pussi. Gojimarjoista en pitänyt, kun niitä joskus testasin. Kookosöljylle tai siis kookokselle olen hieman allerginen, joten sen käyttö ei onnistunut. MUTTA ennakkoluulottomalla meiningillä kokeilut jatkukoon. :) Valmis smoothiemix, joka näyttää olevan verkkokaupassa noin 3 euroa edullisempi kuin kaupassa, on tylsän kuuloinen vaihtoehto, mutta ehkä eräänlainen uusi alku, jos muuta ei keksi.

Saa antaa vinkkiä mikä on se ehdoton smoothien aineosa ja mihin kaikkeen erilaisia superfood tyylisiä tuotteita laitatte. ;)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: