Kahta en vaihda: Ryner mailaa ja Classic2 palloa

Se on se tunne, kun saa mailan käteensä ja tipauttaa pallon lyöntipellille…

Ryner ja suosikkipallot

Vaikka vähäisen pelimäärän takia jo melkein hirvittää mennä pelaamaan, niin jotain on selkäytimessä ja ensimmäisen pallon esiinkaivamisen jälkeen ei ole epäilystäkään, etteikö tämä ole minun lajini.

Hiihtolomaviikon aukiolo Vöyrin Lotlaxissa oli viikon kohokohta. Vaikka ympärillä pyöri valtavasti väkeä ja radoilla joutui hyppimään sinne tänne, niin kaksi harjoituskierrosta eli siis jokaista rataa harjoitellen, ei vain kerran lyöden, tuli tehtyä. Tietenkään se ei ollut täydellistä peliä, mutta asento löytyi ja tuntuma palloihin. Coachilta tuli kehuja, että hyvältä näytti.

Kuvassa on tosiaan kaksi erityistä suosikkiani. Ryner mailaa en menisi mihinkään vaihtamaan. Se on niin luonteva käsien jatke. :) Classic2 on minulle sellainen peruspallo, jota ilman en pärjäisi enää ollenkaan. Päätin tänään, että tilaan niitä toisenkin.

Onhan noita muitakin suosikkeja ja tuo kuvan BGK pallo on ehdottomasti yksi niistä. Siitä jotenkin aina tietää (soveltuvalla radalla) miten on lyötävä ja miten se toimii. :)

Nyt alkoi soida päässä biisi jostain kaukaa. Kevät ja kesä, tulkaas jo äkkiä! (…kun ei niitä hiihtokelejäkään enää näy)

Saavu kesätuuli,
hyväile mua huulin.
Sulata pois ikijää.
Saavu kesätuuli,
hyväile mua huulin.
Puhalla mut elämään
ja luoksein jää.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: