Tempausoppia, tekniikan seuraavia askelia

Kiitos Kirsi. :)

Kahvakuulatempausta

Tänään tuli mahdollisuus saada kommenttia tempaustekniikkaan eli näyttää missä mennään ja kuulla kommentit, että mitä pitää muuttaa. Oh boy, siinä tulikin ilmi asiaa, jota yksin ei olisi voinut tajuta.

Pienet jutut kuin se, että mistä jokin liike lähtee (ei polven notkauksesta vaan lantiosta) vaikuttaa aivan koko liikesarjaan. Samoin löytyy aina jotain mitä on alusta lähtien iskostanut selkäytimeen tietyllä tavalla ja nyt se täytyykin tehdä toisin. Tässä on kyse erityisesti perus yhden käden heilautuksesta, jonka olen oppinut tekemään “tasapainoisesti” ikäänkuin olkapäät samassa linjassa ja nyt täytyykin kehoa kiertää. Siinä ne suurimmat asiat ja siihen pienemmät päälle.

Mutta ei niin paljon opittavaa, etteikö osa asioista olisi jo loksahtanut kohdalleenkin! Jalkatyöskentelyyn ei nyt tietyssä mielessä tarvitse painottaa huomiota, kun painonsiirtoa tapahtuu jaloilla jo kohtuullisen hyvin.

Olen edelleen tekniikkafriikki ja rakastan haastetta. Kyllä tässä taas saa uusia asioita kohdalleen. :)

Ai niin ja suuri peili taitaa päästä välillä olohuoneeseen. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: