Tasan 2 viikkoa Kokkolan kahvakuula biathlonin SM-kisoihin!

Uudet rannesuojat tilattu, kisashortsit sovitettu, treenit loppusuoralla – aika loppuu käsiin, mutta sillä mennään mitä ehditään!

Onpa taas ollut vuoristorataa, kun jouduin pitämään treenitauon ja kauhistuin kahvakuulan nostamisen muuttumista lajina. SM-kisat muuttuikin maajoukkuepaikkojen metsästykseksi ja hyvät suurempien kuulien nostajat taktikoivat nostamalla 16 kg kuulan sarjassa. Muiden eli aidosti 16 kg sarjaan kuuluvien kuuluisi ehkä pysyä poissa, mutta kuten tavallista, olen asioissa rämäpäinen itseni ja tavoittelen omia tavoitteitani. Ehkä ensi vuonna on sitten aiheellista lähteä vain pikkukisoihin tai nostaa taas aivan omiin tavoitteisiin, silloin kyllä 20 kg:lla.

Mutta hei treeniasioihin! :)

Tekniikka-asiat on paljon mielessä. Viime viikonloppuna määräsin itselleni reseptiksi 1000 yhden käden heilautusta ilman kuulaa tai vain kasilla, kun olin tosiaan lääkärin määräämässä liikuntakiellossa. Tavoite oli löytää aivan uutta tapaa tai liikerataa ja kyllä, siitä oli selvästi hyötyä.

Tämä viikko alkoi sitten maanantaina vaisuhkosti, keskiviikkona 20 kg pysyi jo pitkään kohti kattoa ;) ja eilen illalla oli oikeasti hyvä meininki. Ennen eilistä treeniä olin aivan kahden vaiheilla, että kehtaanko mihinkään kisoihin lähteäkään, mutta toivoa on nostamisen näköisestä nostamisesta. Onhan tämä minun treeniaikatauluni ollut järjetön ja siis prinsessan syntymästä viikkoa vaille 5 kuukautta SM kisalavalle on lyhyt aika. Olisin tarvinnut kuukauden pidempään.

Mutta kuula nousee ja tavoitteet on selvät. Nehän on ylittää viime kertaiset tulokset ja OAJ:n kohdalla olenkin ylityksestä lähes varma.

Ulkona tuulee niin, että huhhuijaa, mutta tukeva kuulakattaus pitää talonkin paikallaan. :)

Kahvakuulat

Ps: Vaasassa ei pahemmin mankkua myydä ja jos myydään, niin törkeän kalliiseen hintaan. Äkkiä tilaukseen!

Did you like this? Share it:

One Response to “Tasan 2 viikkoa Kokkolan kahvakuula biathlonin SM-kisoihin!”

  1. Sanna says:

    Hyvä vaan, että osallistut! Mä en ymmärrä tota hinkua päästä niin kovasti ulkomaisiin arvokisoihin, että ollaan valmiita tinkimään kehityksestä. Henkilökohtaisesti asennoidut niin, että mieluummin kehitystä, kuin joku prenikka amatöörisarjasta ;) eli joku (aika monikin) pitää mua tyhmänä, kun ilmoittauduin SM-kisoihin 24:llä, mutta mä henkilökohtaisesti arvostan enemmän sitä, että aidosti tekee parhaansa ja haastaa itsensä, kuin että menisi siitä mistä aita on matalin.

Leave a Reply

See also: