Kevät pistää juoksemaan :)

Voi ihana auringonpaiste! Paitsi minigolfaamaan, niin kevät on pistänyt myös juoksemaan. Takana on jo/vasta kolme juoksulenkkiä, joista viimeisin ihka uusilla menopeleillä. :)

Niket

Aivan noin vain uusien kenkien käyttöönotto ei käynyt vaan kyllä parin kilometrin kohdalla alkoi huomata, että jokin painaa oikeassa kengässä kantapään yläpuolella. Pidin niitä kyllä eilen sisällä jonkin aikaa tuntematta mitään, mutta katsotaan nyt, vuorottelen vanhoja Karhuja ja uusia kenkiä ja katsotaan miten kenkä muotoutuu.

Juokseminen tai siis hölkkääminen on nyt sitä, että yksi tolpanväli kävellen ja pari tai kolme juosten. Pituutta näillä lenkeillä ei ole ollut kuin kolmisen kilometria, mutta siitä se vaan lähtee. :)

Aurinko ja juoksulenkki

Säätiedotus lupasi onneksi, että vielä muutaman päivän aurinko paistaa. Onni on nämä päivät paisteessa ja jo kuivilla lenkkireiteillä, minigolfkentällä ja ehkä tänään voisi siirtää viimeisen kunnon kuulatreeninkin ulos.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: