Viimeinen – ei kun toiseksi viimeinen kisatreeni ennen SM-kisoja

Tänään nousi kuula. Treeni meni täsmälleen kuten sen etukäteen ajattelin ja jos nyt olisi pari viikkoa aiempi hetki, niin olisin treeniin ja omaan tekemiseen erittäin tyytyväinen. Nyt taas… No olen todella tyytyväinen siihen, mihin pystyn 4,5 kk synnytyksen jälkeen. Mihin se riittää? Minä en tosiaan tiedä, koska on hyviä treenejä, hyviä hetkiä ja sitten taas toisenlaisia. Se tarkoittaa, että ensi viikon kisaan lähden silmät avoinna kokemaan jotain mitä en tule kokemaan koskaan toista kertaa.

Aikaa on. SM-kisa Kokkolassa on vain yksi kisa ja ei viimeiseni. :)

Pienen muutoksen teen treeniajatuksiini eli nostan vielä tiistaina yhden tempaustreenin. Pää tarvitsee sen ja ke-to-pe jää lepoa ennen lauantain kisaa. Huomenna lepo ja tiistaina siis viimeinen kisatreeni.

Tänään mankkasin kahvakuulan kahvat uudella mankulla. Ostin vain yhden palan hätävaraksi ennen kuin saan isomman satsin verkkokaupasta. Uusi mankkupala vaan osoittautui paljon paremmaksi kuin aiempien jämät. Kahvoista tuli aivan eri luokkaa ja olipa ilo mankata, kun se tapahtui niin helposti. Ei huono juttu ollenkaan ja pidän tämän kokemuksen mielessä.

Kunnolla mankattu kahvakuulan kahva

Pieni jännäyskohde: Ehtiikö uudet Kettle Guardit tulla Tanskalaisesta verkkokaupasta ensi viikon aikana?

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: