Inov 8 fastlift painonnostokengät ja kettle guard rannesuojat

Kisat lähestyy ja posti toi uudet varusteet. :)

Inov 8 fastlift ja kettle guard

Viime kisoihin näitä meinasin ostaa eli vuosi sitten, mutta nyt ne sitten toteutui! Vanhat rannesuojat oli niin venyneet, että uudet antaa uutta potkua, kun eivät takerru tempauksessa kuulan kahvaan vahingossa ja kengät – ne on vielä vähän kysymysmerkki, että uskallakon laittaa suoraan kisoihin kokeiluun.

Uskaltauduin tilaamaan kengät varuste.netistä, koska kokeilin Intersportissa kalliimpaa ja uudempaa versiota Inov BOA:a noin numeroa liian isona versiona ja totesin ne malliltaan toimivaksi. Hyvin ostos onnistui ja uudet kengät ovan juuri oikean kokoiset. :)

Vanhat polskit ja uudet Inovit on todella erilaiset. Polskit on painavat ja Inovit kevyet. Ei ne heti painonnostokengiltä tunnukaan! Saa nähdä mitä osaan kertoa käytettävyydestä hetken käytön jälkeen.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: