Kuntotilanne ja tarttis varmaan tehrä jotakin

Biathlon 16 kg:lla paljasti jo kisatreeniaikana ja tarkemmin itse kisassa missä tilassa kunto on. Tiesin, että voimataso on laskenut ja että pudotus ei ole tapahtunut tasaisesti tai että se tuntuu enemmän joissakin kohdin kehoa.

Erityinen huolenaihe tai sanotaan, että kehityskohde on yläkroppa. Hartiaseutu on vauvan kanssa kovilla ja se yhdistettynä yläselkään on jotain minkä heikentymisen olen huomannut. Asia juontaa juurensa pitkään liikkumattomuuteen odotusaikana ja nyt sille on tehtävä jotain jo ennen kuin vatsan korjaantuminen on niin pitkällä, että kaikenlainen liikunta on “luvallista”.

Mitä aion siis tehdä? No kokonaisuuden kun tietäisi! Sen mitä tiedän on, että aion käydä soutamassa, pojan kanssa sulkapalloa pelaamassa silloin tällöin, juoksulenkit kuuluu kuvioon kävelylenkkien lisäksi, pyöräilen kesällä ainakin jonkin verran, otan roikkumisen vakituiseksi hommaksi ja siitä siirryn koko ajan sinne leuanvedon suuntaan. Kahvakuulaa nostan edelleen ehdottomasti. :) Siitä en luovu, enkä aio olla täysin tauolla minigolfkautenakaan, vaikka aionkin tehdä töitä minigolfin vaatiman herkkyyden ehdoilla. Tulen kyllä tekemään hieman eri asioita tai siis treenaamaan eri tavalla kuin alkuvuoden kisatreenissä.

Oikeasti kaipaisin apua… Voin tottakai tehdä sillisalaattina sitä sun tätä, mutta silloin tuloksetkin on sitä sun tätä. No sillä kuitenkin lähden hapuilemaan eteenpäin. Unohdan nyt tai siis hylkään ajatukset kaiken maailman peruskuntokausista ja muista. Ikinä en ole osannut niitä itse omilla lajeillani kunnolla toteuttaa, jos nyt ei oteta huomioon sitä, että muutama kesä meni erittäin paljon pyöräillessä ja lenkkeillessä.

Viritin vauvan kanssa leuanvetotankoa uuteen kohtaan – vessan oviaukkoon. :) Hankalaa, kun talossa oviaukot eivät ole tuon systeemin kanssa yhteensopivia kuin siellä täällä, mutta totesin, että ehkä tuo välttää toistaiseksi ja naurava vauva osallistuu roikkumissessioihin sitterissä siinä aivan vieressä. :)

Leuanvetotanko

Ja lähden kehittelemään tekemisiä. Saapa nähdä…

Haluan käydä nostamassa tempauksen jossain salikisoissa ja syksystä haluan tottakai keskittyä OALC:n suuntaan, mutta varsinaiset tavoitteet on vielä auki.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: