Kokeilussa Yoogaia – ja tätä hyödynnän jatkossakin

Olin alunperin aika skeptinen Yoogaian ideaa kohtaan, mutta pyörsin nyt epäilyni ihailuksi. Juuri nyt Yoogaialle oli tilausta ja se näyttää toimivan paremmin kuin kuvittelin ja tuntitarjonta on loistavaa: erilaisia joogatunteja, pilatesta, venyttelyä, rentoutusta ja putkirullausta. Onhan siellä kahvakuulatuntikin, jos sellaista etsii.

Otin viime viikolla Yoogaian koekäyttöön kahdeksi viikoksi ja eilen tein yhden pilates tunnin niin, että vain vatsalihasliikkeet sovelsin oman kehon tilanteen takia. Lankutuksen ja muutamien vatsalihasliikkeiden ajan tein syviä vatsalihasliikkeitä, kuten Niina opetti tai jonkun kohdalla myös jatkoin venyttelyä.

Pilates tunti oli minulle niin sopivan paljon venyttelyä! Jestas miten jäykkä sitä onkaan, eikä kisan jälkeinen tilanne tietysti sitä asiaa helpota. :)

Seurasin tuntia tietokoneen ruudulta. Sillä tavalla tuli hieman haastetta, kun eri asennoissa ei ihan nähnyt mitä ohjaaja teki. Seuraavalla kerralla yhdistän kuvan televisioon, niin se ongelma poistuu taatusti. Ohjaajan puhe oli onneksi niin selkeää, että sitä kuuntelemalla pystyi aika rennosti tekemään ja seuraamaan liikkeissä mukana ilman, että koko ajan piti ruutua tuijottaa.

Lähes tunti siinä heilahti hetkessä. Liikkeet valitsemallani tunnilla oli helppoja, mutta tunteja löytyy moneen lähtöön. Tänään illalla aion kokeilla Stretch & Relax tunnin, jos sillä hetkellä onnistuu rauhoittua 45 minuutiksi omaan tekemiseen.

The class is designed to help you get a deep stretch after your more dynamic class. The stretches are held for longer to give deeper release and allow space for inner enquiry. Movement between poses is light and flowing with balances to help ground physically and emotionally. This is an all round class that will leave you glowing in body mind and spirit. Smiling guaranteed.

Parasta noissa tunneissa on, että livetuntien lisäksi voi oman ehtimisen mukaan ottaakin esiin nauhoitetun tunnin. Ei ole katastrofi, jos osallistuminen ei onnistukaan juuri livetunnin aikaan. :)

Tällä viikolla venyttely on paikallaan ja aion ehdottomasti kokeilla myös rullailutunnin. Putkirullaus jää helposti tekemättä ja uskon, että tunnista jää ideoita omaan käyttöön muutenkin.

Yoogaia vaikuttaa tosiaan paremmalta kuin kuvittelin. Suosittelen vähintään kokeilemaan! Ja kerron kokemuksia jossain vaiheessa lisää.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Kokeilussa Yoogaia – ja tätä hyödynnän jatkossakin”

  1. Michelle80 says:

    Ollaan oltu siis samalla tunnilla. :) Tuo yoogaia on kyllä hyvä palvelu. Itse kokeillut nyt 2 viikkoa ja vielä kaksi ois eessä. Varmaan otan maksullisena sitten kun kokeilu päättyy koska tuohon kyllä jää koukkuun… Eilen mm core, cardio training ja putkirullaus tunnit tallenteilta. =D

  2. Outi says:

    No jopa sattui. :)
    Kyllä minä aion ottaa tuon pidemmäksi aikaa käyttöön. Yhteen aikaan tuli joogattua jonkin verran kotona, mutta kun oli vain yksi oma dvd, niin sehän tietysti jäi.

Leave a Reply

See also: