Aivan huippu liikuntaviikkoa mennään ja rautakin nousi!

Juoksu/kävely lenkki pari kertaa ja jälkimmäisellä jo 6 tolpanväliä juosten + 1 kävellen (siinäkin etenen rauhassa), joogaa, roikkumista ja kuntosalilla – kyllä tällä kelpaa ja ei ihme, että laulattaa. :)

Eilen tie vei tosiaan salille ja nyt kun kuulakisatreenit on ohi, eikä tarvinnut miettiä, että olen samantien kuulannostokunnossa, niin rauta sai nousta muilla tavoilla. Edelleen väistän vatsalihasliikkeet, että toipuminen sillä suunnalla jatkuu rauhassa. Siksi treeni koostui yläkropan käsipainoilla tehtävistä liikkeistä sekä taljaliikkeistä niin, että alussa lämmittelin ja lopussa jäähdyttelin soutaen.

Kylläpä teki hyvää! Ja ei se rauta nyt niin paljon enempää paina kuin vuosi sitten. :)

Tällä viikolla on laulattanut paljon musiikkityyleissä laidasta laitaan ja tuossa alla on yksi, joka soi päässä tiuhaan tahtiin. Sopii minulle. :D

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: