Lenkkeilyhurahdus

Nyt lenkkeily on hurahduksen puolella, koska sateesta huolimatta nappasin tilaisuudesta kiinni ja lähdin juoksentelemaan. :)

Olen käynyt hölkkä/kävely lenkeillä aika tasan maaliskuun ajan. Täytyykin katsoa löydänkö mistään merkintää, että koska se ensimmäinen lenkki oli. Joka kerta olen kiertänyt saman vain noin 3 km kierroksen ja aloitin juoksemalla 2 tolpan väliä ja kävelemällä yhden jne. Alkuviikot tein lenkin kaksi kertaa viikossa ja viime viikolla se lisääntyi kolmeen kertaan.

Lenkillä

Eilen juoksin jo 12 tolpanväliä kerralla. :) Mutta mitäpä sade sai aikaan? No 16 tolpanväliä juosten ja välissä 2 kävellen. Siinä on uusi rytmi. :)

Hitsi kuinka hauska on ollut kasvattaa hölkkäpätkiä vähän kerrassaan. En ole halunnut kiirehtiä, koska kuuntelin varoitukset siitä, että tässäkin on mentävä kropan tuntemusten mukaan sen synnytyksen jäljiltä. Jos tuntuisi pahalta, niin en juoksisi ollenkaan, mutta hitsi kun tuntuukin hyvältä!

Olin aika pallo hukassa kahvakuulakisojen jälkeen siitä miten jatkaisin liikkumista, mutta oli hyvä, että olin jo hölkkäillyt jonkin verran. Kun lenkkarit laittaa jalkaansa, niin ei siinä tarvitse paljon edes ajatella, kun huomaakin ottavansa juoksuaskelia.

Siinä se suuren suuri ero onkin kahvakuulatreeneihin verrattuna. Jokainen kahvakuulatreeni – hyvä treeni siis – vaatii jo etukäteen jonkinlaisen henkisen valmistautumisen, mutta nämä juoksulenkit on silkkaa hauskuutta ja leikkiä minulle. Tavoitteena (toistaiseksi) ei ole mitään muuta kuin tuulettua ja kasvattaa juoksumatkaa sekä siinä samalla kallisarvoista kuntoa. Tämä jos mikä tekee hyvää myös kuulan nostamiselle.

Ja Doris kiittää ja pitää huolen pienestä tauosta siellä lenkin varrella. :)

Lenkkiseurana koira

Olisikohan seuraava lenkki 5 km?

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: