Influenssan kaltainen flunssa ja piiiiitkä liikuntahiljaisuus

Koskas kävinkään mittauttamassa crp:n ja kuulin “tuomion”, että minulla on influenssan kaltainen flunssa, joka jyllää kotiseudulla. Se taisi olla viime viikon keskiviikkona… Ja silloinko oli jo viides päivä kuumetta, joka pitkään pyöri 39 asteessa asti.

No, hidasta elämää ja eikö tämä tauti joskus lopu, vaikka tänäänkin tuli mitattua kuumelukemia. Ehkä sittenkin täytyy käydä kokeilemassa, jos lääketieteellä olisi jotain tarjottavaa tähän tilanteeseen ja nimenomaan sen takia, että tahdon joskus palata liikkumaan.

Mutta että ei aivan yrittämättä olisi, niin päätin tänään aloittaa jokapäiväisen tyrnimarjamehukuurin. ;) Pistän sitä hieman smoothien joukkoon ja tänään se oli silkkaa karkkia eli hedelmäsmoothie: nektariini, omena, banaani, sitä tyrnimarjamehua, cachew pähkinää ja ananasmehua. Huomenna olkoon vuorossa lähinnä marjasmoothie tai mitä sitten saankaan päähäni, mutta tyrnimarjamehulla höystettynä varmasti. Hyötyä tai ei, niin tuskin se nyt pahaakaan tekee.

Nektariinismoothie

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: