Messulöytöjä kehonhuoltoon

Eilen oli aika käydä nostamassa kuulaa Pohjanmaan suurmessuilla. Olipa mainio kaivella liftaripaita päälle. Kiitos Sari poikkeuksellista kevään ohjelmanumerosta. :)

Eihän se paljon nostamista ollut, kun taisi olla vain kaksi kuumeetonta päivää ennen sunnuntaita, mutta mainio kipinän sytyttäjähän tuo oli ja tänään kehittelen tulevia kuulatreenejä.

Ja ne messulöydöt, tässäpä ne:

Tuota minirullaa olen haikaillut jo jonkin aikaa, koska olin ajatellut, että sillä saisi hoidettua käsivarsien kuulatreeneissä jumiutuvat kohdat. Niin tai jos nyt totta puhun, niin jumitusta on viime viikot tullut lähinnä prinsessan kanniskelusta. Sama se mikä syy, mutta tuon rullan voi ottaa pöydälle ja alkaa rullailla. Ensituntuma tähän rullailuun oli, että tuntuupa hyvältä!

Minirulla

En tiedä miten muilla, mutta kyynärvarren lihakset hieman eri kohdista on se, mikä minulla eniten jumittaa.

Pallokaksikkoa kokeilin vasta ihan pikaisesti, enkä osaa vielä sanoa mitään muuta kuin että pallot asetetaan selän alle selällään jalat koukistettuna maaten ja siinä oman liikkuvuuden mukaan siirretään polvia sivulta toiselle. Näin tehdään hetki ja siirrytään seuraavan nikaman kohdalle. Mutta siitä joskus enemmän… jos muistan. :)

No otin minä hieman sisäistäkin kehonhuoltoa matkaan. Yosa vaan kuuluu jääkaapin vakiosisältöön kausittain ja kausi on edelleen menossa, siksi tuo pieni laukku pisti silmään jo kauempaa nähtynä. En ollut ennen maistanutkaan tätä viikuna – uuniomena versiota. Ainakin minulle maistuu mainiosti.

Yosa

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: