Syvien vatsalihasten aktivointi kuroo vatsalihaksia kasaan

Päivän upein uutinen on, että vatsalihasten väli on sulkeutunut puoli senttiä. Hitaasti mutta taatun varmasti se homma hoituu loppuun kesän aikana ja pääsen syksyllä myös suurempien rautojen kolistelun pariin. Olen niin tyytyväinen! No vaikkahan vauhti on omalla kohdallani hidasta, mutta työ tuottaa tulosta. :)

Kävin siis toistamiseen tapaamassa Niina Frediä MammaMahan merkeissä ja saamassa jatko ohjeet syvien vatsalihasten aktivointiin ja vahvistamiseen. Enää ei se treeni näytä ulkopuolisesta pelkältä nukkumiselta ja aion jatkossa yhdistää ne liikkeet joogaa. Kun Yoogaian tunneissa on lankkuja ym. vatsalihasliikkeitä, niin minä korvaan ne omilla syvien vatsalihasten treeniliikkeilläni.

Enää ei siis tunnu lainkaan harmittavalta välttää normaaleja vatsalihasliikkeitä, vaikka sanoinkin Niinalle, että voimapyörällä alan treenaamaan heti, kun vatsalihasten välinen aukko on sulkeutunut. Minigolf ja juokseminen sekä kahvakuulatreenit höystettynä leuanvedon harjoittelulla ja kaikenlaisella kivalla saa minut kyllä malttamaan syksyyn. :)

Tältä muuten näyttää, kun saapuu nostajan kotiin. Tervetuloa. ;)

Kahvakuulat

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Syvien vatsalihasten aktivointi kuroo vatsalihaksia kasaan”

  1. maythef says:

    Hieno tuo kuularivi! Jostain syystä alan lämmetä kuulille.. Voitko antaa vinkkiä minkä painoiseen lankeaisin (jos yhden tai kaksi kotiportailleni hankkisin)? 16?

  2. Outi says:

    Sinulla on voimaa vaikka millä mitalla jo valmiiksi, niin se 16 varmaan olisi toinen, mutta varmaan tarvitsisit 12 kg myös, jos et ole ennen esimerkiksi temmannut. Laita vaikka sähköpostilla minulle tieto missä asut, niin voin katsoa tiedänkö sieltä jonkun, joka osaa auttaa tekniikoissa liikkeelle. :)
    Tuo minun settini on tosiaan 8 – 24 kg:n vappupallot. :D

Leave a Reply

See also: