9 kuukauden minigolfkisatauko päättyy ensi viikolla!

Nyt se tapahtuu. Ensi viikolla Jussin kisoissa Turussa päättyy pitkä minigolfkisataukoni!

Pidempihän tästä kisatauosta tuli kuin olin ajatellut. Tarkoitus oli kisata lopputalvesta jokunen kerta Raholassa, mutta pienen vauvan äitinä se suunnitelma kävi liian vaikeaksi, kuten valitettavasti myös Tanskassa järjestettyihin PM-kisoihin osallistuminen. Nytkin Turun reissun toteutuminen vaatii monen henkilön panostusta, josta olen äärimmäisen kiitollinen. :)

Vaskiluodossa

Saa nähdä miten imetys jossain kierrosten välissä onnistuu… :D No, se on pieni juttu verrattuna siihen, että nyt testataan, onko lyöntitekniikka löytynyt jo kohdalleen sekä miten sitä osaa rauhoittua pelaamaan kisatilanteessa. Sen voin jo sanoa varmaksi, että peli-ilo on tässä ja nyt. :)

Vaskiluoto

Viime viikot on olleet vähän haasteellisia flunssailun suhteen ja olen vieläkin antibioottikuurilla, mutta onneksi on ollut lämpöisiä ja välillä hyvinkin intensiivisiä minigolftreenejä tasapainottamassa muun treenaamisen puuttumista. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: