Keväthetkiä ja hellivää liikuntaa

Kyllä huomaa, että tänä keväänä olen tavallaan eri ihminen kuin vuosi sitten. Koskaan ennen en esimerkiksi ollut huomannut miten kaunis on kukkiva vaahtera. Tänä keväänä olin valmis näkemään senkin. :)

Kukkiva vaahtera

Antibioottikuuri on viimein loppu ja voin alkaa treenaamaan oikeasti. Pitkä “pysähdys” vaan on tehnyt liikkeelle lähtemisen yllättävän vaikeaksi. Miten voikin olla, että vaikka nauttii jokaisesta liikuntahetkestä, niin äkkiä se tekeminen ei tulekaan automaattisesti. Onni on silti, että syvien vatsalihasten metsästys on jatkunut omaan hiljaiseen tapaansa, puutarhakuopsutus on ollut sitä todellista hyötyliikuntaa ja prinsessa kasvaa, joten lihastreeni kanniskelun kautta on jatkunut tiiviiseen tahtiin. :)

Jotain asioita on selvästi edennyt eli eilen roikuin 6 * 30 sekuntia ja se tuli helposti. No, pikkujuttu tietenkin monelle, mutta minigolfin jälkeen se suoristi kivasti selkää. Leuanvetotreenit on olleet hieman heikommalla ja poika johtaa jo selvästi siinä haasteessa, mutta en ole luovuttanut vaan tiivistän yritystä.

Ja yoogaia on muuten hyvässä tai sanotaan monipuolisessa käytössä putkirullailusta lähtien. Tulipa taas suoraselkainen olotila pika neck and shoulders tuokiosta prinsessan päiväunien aikana. ;) Hmm. Tämä ei ole maksettu mainos, mutta jos haluat kokeilla yoogaiaa 14 päivää ilmaiseksi, niin tilaa se tästä. Minä saatan saada palkinnoksi viikon ylimääräistä tilausaikaa, jos jokunen tuota kokeilee.

Niska ja hartia seudun jooga

Säätiedot ensi viikonloppuun vaikuttaa varovaisen toiveikkailta. Jussin kisat lähestyy!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: