Päivittäiset minigolftreeniannokset tiellä pitää :)

Kesä = minigolf = auringonpaistetta ja lämmintä? No, ei kyllä lämmintä juurikaan toistaiseksi, mutta edes järkyttävä tuuli ei pitele poissa minigolfradoilta. :)

Vaskiluoto

On tämä jännä kesä minigolfin osalta. Viime kesän pelaaminen suuren mahan kanssa teki tekniikalle vahinkoa. Onhan se ymmärrettävää näin jälkeenpäin ajatelle, mutta toiveajatteluna sitä sittenkin ajatteli, että pystyisi jatkamaan melkein siitä mihin reilu vuosi sitten jäi.

Kyllä tekniikka on jo välähdellyt kohdalleen. Turun jälkeen tein tempun, joka ei vielä kovin monelta ole onnistunut. Löin toisessa paikallisessa divisioonakisassa kierrosennätykseni kahdesti ja yhteistuloksena tottakai. :)

1 PARKATTI OUTI 42 39 81

81 on tuloksena sellainen, että tiedän jo mihin pystyn. Mutta tuo tuli tehtyä Turun kisaviikonlopun jälkeen, joka oli ensimmäinen kerta, kun pelasin pari kokonaista päivää ja sain toistoja valtavasti ja vaikeilla radoilla.

Vaan tekniikkavirhe on ja sen kimppuun on käyty tosissaan. Vaskiluodon huovilla ei lyödä kovaa suoraan, jos haetaan hyvää tulosta vaan suurin osa radoista hoidellaan vallilyönneillä hissutellen tai muuten vaan hissutellen. Minun treeneihini kuuluu nyt suoraa lyöntiä ja hyvin erilaisia palloja. Tai sanotaan, että ei pelkästään eriilaisia vaan kasoittain palloja joka radassa.

Kehtoa suoraan

Kehtoa tuli eilen lyötyä neljällä pallolla, joista oikean puolimmainen Askim on inhokkini. ;) Tai no, sille on paikkansa ja tarpeensa, mutta en ole suurten möhköjen ystävä, mutta sekin seikka on muutettava. Pallo kuin pallo, niin sillähän lyödään ja yhtä hyvällä tekniikalla.

Neljä aivan erilaista minigolfpalloa

Onneksi olen tekniikkafriikki. Tahdon oppia! Tahdon oppia kierrelöyntejä ja selvitä haasteista. Siksipä siis treenailu jatkuu ilolla huovalla ja eterniitillä. Betonillakin kävin kerran, mutta siinä ei ole sellaista haastetta, kun heti pystyy lyömään kohtuullisia tuloksia. Senkin muuten tekniikassani huomaa, että viime kesänä panostin määrällisesti vähäiset treenini betonille, joka ei tehnyt hyvää lyöntitekniikalle.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: