Nice Run 2015 Vaasa

Tänään oli Nice Run päivä Vaasassa. Paikalla taisi olla melkein 3000 naista, jos suurin nähty numerolappu oli jotain 2800. Itse tosin taisin nähdä vain noin numeron 2300. Eipä sillä väliä, kun paljon meitä oli ja hymyjä ja höpötystä riitti joka puolella. :)

Kyllä alkulämmittely vaan lämmitti sopivasti, vaikka kaukaa ei juuri nähnyt mitä lavalla tapahtui. Ennen lämmittelyä joutui miettimään, että olisiko sittenkin pitänyt pitää takki päällä, vaikka aurinkokin näyttäytyi kivasti. :)

5 km juoksin ja kävelin, molempi parempi. Ilman influenssaa olisin ollut kevyesti juoksukunnossa, mutta nyt teen niin, että juoksen jonkun pidemmän matkan joskus myöhemmin kesällä. Toisaalta olen kyllä enemmän kävelyihminen. Oli kiva kävellä vielä tapahtumapaikalta kolmisen kilometria kotiin ja mielellään sitä joskus kävelisi paljon pidempiäkin matkoja. Hieman kaipauksella mietin Peurunkapatikkaa menneinä vuosina. Ehkä jostain lähistöltä löytyisi joku patikkatapahtuma joskus tulevaisuudessa.

Nice run

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: