Minigolfkesä suuntaa maanantaina Lahteen

Huopaa, huopaa, huopaa ja erittäin tuulista minigolfkeliä on ollut kesä tähän asti, mutta paljon on ehtinyt tapahtua. Ei ole ollut helppo juttu löytää viime kesän jäljiltä oikeaa tekniikkaa kuntoon. Ei se vielä tietenkään olekaan kunnossa, mutta askelia on otettu valtavasti. Taidan olla kyllä aika hankala coachattava, koska pieneltä tuntuvia asioitakin on niin hidas korjata. Onneksi viimeistään videolta ne hankaluudet ja myös edistyminen paljastuu. :)

Jos totta puhutaan, niin on se isomman kuulan nostaminen tai pienen pallon hallinta, niin tekniikasta huolehtiminenhan on kaikkein haastavinta ja siis myös parasta.

Tähän mennessä on tullut lyötyä minigolfpalloja jo hurjan paljon enemmän kuin koko viime kesänä yhteensä! Prinsessan päiväunet on käytetty tehokkaasti.

Maanantaina alkaa sitten matka Lahteen. Siitä ajatukset on aika kaksijakoiset, koska tulevan viikon la-su on SM-kisat eterniitillä. Viime keväänä eterniitti SM meni aivan rotkon pohjalle, koska voin silloin niin pahoin ja tottakai tutkimusreissu Lahti Openiin oli samaa rataa. Toisaalta nyt tietää mitä ratoja siellä odottaa. Se on todellakin jo jotakin. Tähänastiset eterniittinäytöt on vaan surkeistakin surkeammat, enkä väitä etteikö se painaisi toisinaan mieltä.

Vaikka hinku on enemmän huovalle, niin kyllä eterniittikin houkuttaa. Se on täysin erilainen pelialusta ja pallojen puuttuminen on aina ollut ongelma, mutta nyt on osattu hommata muutama Lahtea varten ja lainapalloja on tiedossa. Eterniitillä oikeiden pallojen puuttuminen on kuolemaksi tai siis pelistä ei vaan voi saada irti sitä mitä pitää ja joka paikkakunnan eterniitit on aina oma maailmansa omine pallotarpeineen.

Joka tapauksessa lähtötilanne tänään verrattuna vuoden takaiseen on huikeasti parempi. Tämähän on jo minun kolmas kesäni minigolfin parissa. ;) Konkari? No en todellakaan!

Kyllä se vaan on mainio peli. Rasittavan raivostuttava, kun joskus mikään ei onnistu ja sitten kun homma lähtee toimimaan, niin hymy on korvissa. :)

Hyvää juhannusta!

Hyvää juhannusta

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: