Kotikuntosalini

Sain painavia paketteja jo jokin aika sitten, mutta vasta tiistaina alkoi niiden avaaminen. Suurin paketti tosin jäi vielä myöhempään ajankohtaan. ;)

Kotikuntosali

Univajetta on viime kuukaudet ollut melko tavalla ja viime viikolla aivan erityisen paljon (siitä ehkä joku toinen kerta enemmän), mutta siksi liikunta ei ole ollut kovin “rautaista” ja toisaalta hyvä tunne tarttua kahvaan ja tankoon oli huikean hieno. Ei tarvittu kuin käänne parempaan eli lisää unta ja oli pakko päästä nostamaan!

Siispä ihka ensimmäinen oma levytankoni pääsi paketista ja tuntui käsissä erinomaiselta.

Vaan ei ole nostotreeniä ilman kahvakuulaa. Siispä tiistaina ensimmäisellä kevyellä kokeilulla tein lähinnä takakyykkyjä pitkinä kevyinä sarjoina ja tempausta kahvakuulalla.

Kotikuntosali

Toinen treeni oli vuorossa torstaina ja sininen 12 kg sai tottakai kaverikseen keltaisen 16 kg. :) Takakyykyt jatkui edelleen pitkinä kevyinä sarjoina.

Kotisalitreeni

Kyllä, tämä on niin minun juttuni. En tarvitse paljon tai monimutkaisia välineitä vaan kahvakuulat ja levytangon. Niillä saan rakennettua mieleiseni treenin, jonka voin toteuttaa kotipihassa nyt ja kellaritilassa talvella sekä aina siinä ajassa mitä on käytettävissä.

Juuri nyt pidän nostotreenit kevyinä ja lyhyinä. En aio kuormittaa ja jumittaa kroppaa liikaa. Tämän hetken päätavoitteet on toisaalla ja kyllä unitilanne vaatii tilanteen mukaista treenaamista. Kevyinä ja riemukkaina treeneinä tästä saa lisää energiaa ja se on mitä minä juuri nyt tarvitsen.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: