Kolmas kotisalitreeni ja kolme kahvakuulaa

Jos tiistaina ensimmäisessä treenissä oli vain yksi kahvakuula ja torstaina toisessa kaksi kahvakuulaa, niin kyllä lauantain kolmas treeni tarvitsi sen 20 kg:n kuulan lisäksi. :)

Kolme kahvakuulaa

Kyllä kesän kotipihatreenit vaan on parasta. Pari askelta paikalle ja ei kun nostamaan!

Treeniohjelma hahmottui päässä jo pidemmälle aika helposti. Päätin, että joka treenissä on noustava vähintään yksi yli 16 kilon kuula tavalla tai toisella. Tällä kertaa se oli rinnallevetona ja jatkossa heilautukset on tietenkin aina matkassa.

Päivittäin minigolfia, joka toinen päivä pieni nostotreeni ja pk-lenkki joitakin kertoja viikossa. Siinä se on viikko-ohjelma, jos unta saa, kuten nyt näyttää toteutuvan. Kylläpä alkoi hymyilyttää miten hyvältä tuo kokonaisuus tuntuu. :)

Kolmas kotisalitreeni

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: