Keihäänheittoa, kuulantyöntöä, UKK kävelytesti – mikä liikuntapäivä!

Olipa loistava tapa viettää iltapäivää yleisurheilukentällä. Itse jätin hyppylajit kokeilematta ja pysyin maan tasalla heittämässä keihästä, työntämässä kuulaa ja kävelin UKK kävelytestin. Aamulla herätessä en arvannut mitä tulisi tehtyä, mutta hei tätä haluaa lisää. Kaarlen kenttä on osoitteena toisenakin aurinkoisena päivänä. :)

Niin ja siis mikä parasta, pojalla oli hauskaa, vaikka oli ensin suorastaan järkyttynyt ajatuksesta. :D

Korkeushyppy

Olen jo jonkin aikaa varovasti ajatellut, että olisi kiva käydä kokeilemassa juoksemista ihka oikealla kentällä. Kaarlen kentän ohi tulee ajettua usein, mutta olen ajatellut, että ei sinne noin vaan mennä. Nyt saa joku todeta, että olipa tyhmästi ajateltu, mutta se on näyttänyt niin “hienolta” ja varmasti vain vakavasti otettavaan urheiluun varatulta paikalta. Mutta hei, ei se niin olekaan, koska siellä saa mennä pitämään hauskaa, nauramaan ja liikkumaan. :)

Kuinkahan moni muu kuin minä ajaa jonkin hienon kentän ohi ja ajattelee, että parempi pysyä lestissään ja siis poissa kentältä? Kuinkahan moni vanhempi ymmärtää mennä sinne lastensa kanssa?

Tuossa on aika vakavia kysymyksiä, koska esimerkiksi minä heräsin aivan liian myöhään lasten liikkumaan houkuttelemiseen ja lähes menetin pelin siinä asiassa. Oikeasti ei olisi mitään syytä olla menemättä kokeilemaan kaikkea kivaa oikeilla välineillä ja hienoissa  ympyröissä. Kentälle meneminen ei maksa mitään, hymy on herkässä kuten naurukin ja aika menee siivillä. Mikä voisi olla parempaa kesälomanviettoa?

Vakavat ajatukset sikseen ja pakko todeta, että oli hieno päästä kokeilemaan keihäänheittoa. Se oli vain kevyt lasten keihäs ja ei lentänyt paljonkaan, mutta seuraavalla kerralla menee taatusti pidemmälle. :) Ja se kuula, se se vasta lentääkin, kun seuraavalla kerralla tartun kahvattomaan. :D

Keihäänheitto

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: