Syksyn kahvakuulatreenikausi avattu!

Tänään tein syksyn kuulatreeniohjelman ensimmäisen treenin. Jestas miten hyvältä se tuntuikaan! :) Ei haitannut, vaikka ajankohta lipsahti aivan liian myöhäiseksi. Mietin jonkin aikaa, että entä jos näin myöhään vaan tipauttaa kuulan päähänsä. No ei, aurinkohan melkein vielä paistoi, joten kuulia esille ja kohti taivasta.

Tämä päivä tuli pyhitettyä enemmän maalaus ym. kotihommille. Hyvä mieli, jonka niistä puuhista sai ei varmasti tehnyt pahaa nostotreenillekään. Kyllä kiukutus joskus sisuunnuttaa, mutta parasta on olla hyvällä tuulella.

Tempaus on jostain syystä tällä hetkellä lähellä sydäntäni ja siksi en jätä sitä long cyclen jalkoihin, vaikka syksyllä niin voisi käydä. En usko, että lähden Kuusamoon LC SM-kisoihin (vannomatta paras), mutta temmata haluan kisassa kerran tai ehkäpä pari, että saan uuden oman ennätyksen tehtyä. Siispä tempasin tänään, kuten suurimmaksi osaksi aiempinakin viikkoina. Tänään rauta vaan oli poikkeuksellisen kevyttä. ;)

Hah. Voihan sitä kevyeksi sanoa, kun pisin sarja oli 12 kg:n kuulalla, mutta pahalta ei tuntunut keltainenkaan. Uskollinen apuvalmentajani suomenlapinkoira Doris hyväksyi nostot ja lupasi jatkaa apuvalmentajan tehtävissä joka toinen päivä raudan parissa ja joka toinen päivä juoksulenkillä.

Ehkä ne juoksulenkit tuntuu jo positiivisella tavalla nostaessa. Hmmm. Ehkäpä.

Koira apuvalmentajana

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: