Motivaatiota ja motivaatiottomuutta

Ehkä sanon ääneen, että minigolfmotivaationi on juuri nyt pakkasen puolella. Tai kyllä motivaation murusista on jo pieniä havaintoja, mutta tämäniltainen Botnian divisioonakisa sen paljasti, ettei motivaatio tyhjästä nouse ja suhtaudun kauteen juuri nyt menneessä aikamuodossa. Koko viime viikolla ei tehnyt mieli pelaamaan ja löin vain väkinäisesti joitakin ratoja. Tällä viikolla sentään kiersin kokonaisen huopakierroksen kisavalmistautumiseksi.

Mutta kyllä motivaatiota löytyy, se vain kohdistuu rautaan. No tottakai! :) Ja juoksemiseen myös. :)

Viimeksi aamulla juoksin ja minigolfkisailun jälkeen poikkesin päivän liikuntasuunnitelmasta suunnitelmasta ja pidin hetken hauskaa.

Kahvakuulat ja levytanko

Kahden minuutin tempauksia ja aina väliin hyppykyykkysetti levytangon kanssa, siinä oli avaimet erinomaiseen iltafiilikseen. Kuvasta jäi pois 20 kg, jota en temmannut, vaan kun sen vuoro tuli, niin tein puolen minuutin pidot ylhäällä molemmin puolin. Siinä onkin yksi asia, jota aion harrastaa paljon osana kuulatreenejä ja kasvatan aikaa vähän kerrassaan.

Juokseminen, kyllä minä sitä nyt mielellään juoksemiseksi kutsun, tuntuu tosi kevyeltä ja mukavalta. Sykkeet karkaa ja pakottaa kävelemään välillä, mutta eiköhän sekin asia hiljalleen korjaannu. Myönnän, että jätän sykemittarin välillä pois, että voin ilman huonoa omaatuntoa juosta miten tykkään. ;)

Sykemittari

Iloinen helleviikko. Hei sitä tämä juuri on. :)

Olkoon aurinko treeneillesi suotuisa. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: