Seitsemän päivää sokerittomuutta: day 2

Eilen aamulla päätin lopullisesti, että NYT. Minä en laihduta, en muuta syömisiäni juuri ollenkaan, mutta pistän sokerinkulutusta hieman aisoihin. :)

En tee mitään super radikaalia ja käytän omaa taatusti monen mielestä lepsua sokerittomuuden määritelmää, mutta poistan ruokavaliosta kaikki sokeriset makeat tuotteet. Selkeimpiä ovat tietysti jäätelön, karkki (juu olen syönyt), pulla,… En hommaa mitään ylisokerisia ruokaan tai välipalaan käytettäviä ainesosia, mutta en myöskään poista kaikkea, missä olisi vähänkään sokeria.

En elä gluteenittomasti tai mitään muutakaan erityistä. Aamupala voisi olla hyvä esimerkki, kun se nyt sattui olemaan muuta kuin tavanomainen kaurapuuro. :)

Aamupala

Seitsemän päivää, helppo juttu. Saanpa turhan makeanhimon pois ja mietin sitten miten jatkan, vaikka todennäköisesti jatkan vain samaa rataa. Sokerittomuuden lisäksi pidän erityisesti huolta siitä, että energiatasot on kunnossa treenejä varten.

En ollut ajatellut, että imettäisin vieläkin prinsessaa, mutta niin se vaan on. Minkäs teet, kun maitopullo ei ole missään vaiheessa kelvannut. Elämä on sujunut ja on edelleen monella tapaa prinsessan ehdoilla. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: