Lepopäiviä seuraa onnistunut treeni

Perjantaina aamulla pitkästä aikaa tunsi kehossa, että nyt on oltava lepopäivä. Olipa muuten ihana tunne! Ei siis lenkkiä, ei raudan nostamista vaan varpaat kuumaan hiekkaan. Tervetuloa helle!

Tarkemmin treenikalenteria tutkien tiistai, keskiviikko ja torstai sisälsivätkin yllättävän paljon liikuntaa. Keskiviikkona kävin salilla tekemässä piiiitkästä aikaa penkkiä ja aivan ensimmäistä kertaa hurjan pitkään aikaan maastavetoa ja testasin miten kamalia ovat kiiltävämaaliset kahvakuulat sekä torstaina tein tavallista tiukemman juoksulenkin. Oli aivan oikein, että kroppa sanoi samaa kuin kalenteriin oli etukäteen kirjoitettu, tosin en sitten eilenkään vielä tehnyt kuin tavallisia talonmiestouhuja.

Ne kiiltäväksi maalatut kahvakuulien kahvat pitäisi kyllä laissa kieltää tai jotain. Ajattelin, että saisin niillä tehtyä ainakin isompien kuulien pitoja ylhäällä, mutta hikiset kämmenet ja liukkaat kahvat oli paha yhdistelmä. Hyvä kun en päähäni mitään tipauttanut! En kokeile moista toista kertaa…

Mutta tänään oli kunnon tempaustreenin vuoro. Olipa ihana mankata omien kuulien kahvat ja nyt joukkoon liittyi vihreä 24 kg. :)

Kahvakuulat

Taisin aikaansaada jonkinlaisen lumisadenäytöksen, vaikka vielä kuvan jälkeen pyyhin ylimääräisiä pois ennen tositoimia. :D

Tempaus tuntuu kyllä hyvältä ja pikkuhiljaa koko ajan paremmalta. 20 ja 24 kg säästyivät vielä pelkkiin heilautussarjoihin, mutta ehkä noin parin viikon kuluttua voisi olla 20 kg:n tempaustenkin vuoro. Juu, niille main ne taitaa osua, kun ensi viikolla pitäisi tehdä vain alkuviikosta yksi kovempi treeni ja säästellä vähän loppuviikkoa sunnuntain minigolfkisaan.

Hihittelen tässä kirjoitellessani hieman “rohkeammalle” kuvalle. Tennis-, ei kun tempaushame sai ehdottomasti lisätsemppiä iltaan. :)

Tempaushame

En muuten kotipihatreeneissä käytä nostokenkiä vaan tyydyn suht tasapohjaisiin minigolfkenkiini. Kuopaisen jalkojen alta pahimmat kivet pois pyörimästä ja sitten nousee. Minulla kyllä olisi levy, jonka voisin ottaa nostolavaksi, mutta eipä ole tullut kokeiltua sitä. Ehkä seuraavalla kerralla ja silloinhan voisin pitää nostokenkiäkin.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: