Kokeilussa parkourpuisto Vaasan Metsäkalliossa

Lähiliikuntapaikka, sillä nimellä tämä Vaasan kaupungin sivuilla kulkee. Alkuperäisessä aloitteessa puhutaan parkourpuistosta ja tosiaan tämä on Lappset Parkour systeemeillä rakennettu hienous. :)

Parkourpuisto

Minkä ihmeen takia tämä vaan on niin piilossa? Googlasin monena päivänä ja yritin löytää lähinnä pururatojen yhteydestä jotain telineitä, mutta edes vahingossa en löytänyt tätä. Enkä vieläkään tietäisi, että Sepänkylässä on myös vastaava, jos Sari ei olisi kertonut. Mennään tällä viikolla testaamaan sekin, no taatusti.

Parkourpuisto

Telineet on tukevia ja selvästi huolella suunniteltuja. Vaikka poika lähestyessä oli kovin epäileväinen, niin kyllä ne hetkessä koukutti. :) Telineiden alla oli mainion pehmeä alusta, joten tipahtaminenkaan ei tunnu niin pahalta kuin jossain hiekkakentällä.

Parkourpuisto

Kun olisin tajunnut, niin olisi jo etukäteen katsottu video, jossa parkour ohjaajat ohjaa lapsia tällaisessa puistossa. Siitä saa ideaa mitä kaikkea ja miten tuolla voi alkaa touhuta. Yhtään en ymmärtänyt yllyttää poikaa tekemään kuperkeikkoja tangon ympäri tällä kertaa, mutta seuraavalla taatusti.

Parkourpuisto

Niin ja siis vaikka erityisesti poikaa varten näitä etsin, niin teen taatusti juttuja itsekin. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: