Seitsemän lähes sokeritonta päivää

Eilen tein poikkeuksen. Vein pojat kesäloman viimeiselle jäätelölle rantaan ja söin itsekin. :)

jäätelö

Teki todella hyvää päättää olla ostamatta ja syömättä sokerisia tuotteita. Huomasin kaupassa monta kertaa, että olisin tehnyt toisenlaisen ostoksen ilman sokerittomuuspäätöstä. Tämä linja saa ja sen pitää ehdottomasti jatkua, mutta pieniin harkittuihin poikkeuksiin on lupa. Se lupa ei vaan saa ilmaantua useammin kuin kerran viikossa.

Seuraavan seitsemän päivän aikana pidän tarkasti huolta, että en syö myöskään mitään vaaleita viljatuotteita. Kaura on poikkeus, koska nainen tarvitsee aamupuuronsa. ;) Muuhun vaaleaan en lipsu ja tämän pitäisi olla helppoa, koska yleensäkään en syö vaaleaa leipää, mutta kesän aikana sitä on ollut koko ajan esillä ja on tästä eteenpäinkin, mutta pysyn nyt itse koskematta niihin.

Pieniä päätöksiä, ei ylitsepääsemättömiä tai edes vaikeita ja perusteena koko ajan se, että syömiset on kunnon treenaamista varten oikeat.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: