Tempaustulos etenee

Hah. Ajattelin kyllä temmata “tosissaan”, mutta en tajunnut, että se tarkoittaisi nahat rullalle meininkiä. No, tekevälle sattuu.

Illan kahvakuulakattaus oli tutun värikäs. Alunperin jätin vihreän talliin, mutta hain sen sittenkin ulos ja hyvä niin. :)

Kahvakuulat

Jos nyt tätä “treenikautta” vertaa edelliseen, joka alkoi vuoden alussa, niin nyt pääsin keltaisella kuulalla samoihin tuloksiin kahdessa viikossa (ja tämä viikko oli lähinnä prinsessan kanssa unikouluillen) kuin silloin neljässä. Lähtökohta on tietenkin aivan erilainen, kun takana on se alkuvuoden hyvä treenikausi ja tekniikka lähempänä oikeaa ja erityisesti lähtökunto parempi kaikin puolin. Silti tuosta voisi vetää jotain johtopäätöksiä siitä, että minkälaisessa ajassa voisi minkälaisia tuloksia saada.

En ole lähdössä Kuusamoon LC SM-kisoihin. Olen tosiaan temmannut, kun sitä on tehnyt mieli tehdä, eikä ole ollut mitään lukkoon lyötyä kisatavoitetta. Tempauskisaa alan kyllä nyt etsiskellä, että missä syksyn mittaan kokeilen ennätystä. :)

Mutta ne tavoitteet… Juuri nyt yritän opetella miten saan omat treenailut toimimaan koulujen alettua ja varsinkin, kun parin viikon kuluttua aloittelen työntekoa. Hui! Lenkille on jo nyt paljon hankalampi päästä ja aikataulut sen kun kiristyy. Liikkumisesta ei silti voi tinkiä, onhan se sen verran tärkeä energian tuoja.

Jaa’a. Saa nähdä mitä tulevat viikot ja kuukaudet tuo tullessaan. Tempaukset ja juoksulenkit jatkuu takuuvarmasti.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: