Hutskin kuulatorstai

Huomenna on vihoviimeinen äitiyslomapäiväni ja yllätys yllätys juhlistan sitä nostamalla kahvakuulaa. ;) Nostaisin tietenkin joka tapauksessa, mutta nyt treenistä tulee vallan erilainen, koska huhuilin eräässä fb puskaradiossa treeniseuraa lähikoululle. Sitä sitten taitaa olla tulossa ja huomenna nähdään minkä verran. Paikkana on Hutskin koulun piha klo 18.

Jos sinne kiinnostaa tulla mukaan nostamaan eli ei mihinkään kuulajumppaan vaan enemmän kahvakuulaurheilun periaatteilla, niin oma kuula tai useampi mukaan vaan. Kuula on pyöreä, sitä en voi sanoa sen selvemmin eli en neuvo tekniikkaa kenellekään littanan “kuulan” nostajalle. Se yksinkertaisesti siitä syystä, että en tiedä miten sillä voisi järkevästi nostaa ja välttää väärät asennot. Niin ja 4 kg on liian pieni kuulan kooksi, jos joku on omaa ostamassa. Sillä ei voi oppia liikkeitä, koska siitä ei yksinkertaisesti ole mitään vastusta tai painoa.

Oma kotisali on tottakai suosiossa edelleen ja miksi ei olisi. Torstaisin kokeilen silti koulun pihaa. :)

Kotisali

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: