Respect! Liikunnasta ammatti

Heti aamusta mielessä oli pari naista, jotka aikuisella iällä päättivät aloittaa liikunta-alan opiskelut. Sanna ja Sari olette kertakaikkiaan huippu tyyppejä. Onnea opiskeluihin! :)

Useampi vuosi sitten mietin itse varovasti samaa. Paino tuossa on sanalla varovasti, koska mietin silloin elämäni suuntaa. Tiesin, että siinä oli jotain ei_aivan_kohdallaan ja yksi vaihtoehto olisi ollut hyppy endorfiinimaailmaan ihan totaalisesti. “Harmi” vaan minulla on ammatti, jota kieroutuneella(?) tavalla rakastan. Siispä ei liikunta-alan ammattia minulle.

En tiedä mitä opiskelusta teille kahdelle seuraa, kukapa sitä etukäteen tietäisi, mutta niin tai näin tiedän, että te jos ketkä osaatte ottaa siitä opiskelusta hyödyt irti ja talteen.

Kevyitä rautoja ja onnea opiskeluun molemmille!

Ja tulipa samantien mieleen eräs nainen, jonka työtä arvostan todella paljon. En tunne Mariaa henkilökohtaisesti juurikaan, mutta Kokkolassa on kuulkaa sellainen meno päällä, että harmittaa, ettei itse asu siellä.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Respect! Liikunnasta ammatti”

 1. Maria says:

  Arvostan! Kiitos! Ja iso hatunnosto myös sinulle sitkeydestä, rohkeudesta ja kaikesta mitä se vaatii, että kasaa itsensä synnytyksen jälkeen vauvanvaippojen ja valvottujen öiden keskeltä sm-kisalavalle raudan kimppuun! Jatka samaan malliin! Tsemppiä!

 2. Outi says:

  Hitsi, minä täällä edelleen salittomassa tilanteessa olen eksynyt monet kerrat CrossFit Kokkolan sivuille. Kokkolassa asuessa ei olisi mitään epäselvyyttä missä treenaisin!

 3. Sanna says:

  Kiitos ihanista sanoistasi! Olen aika innoissani tästä itsekin, kirjoitan piakkoin aiheesta omaankin blogiin, jossa avaan oman valintani taustoja hieman enemmän ;) Ja kuten Maria tuossa ylempänä kirjoittaa, olet sinäkin omalta osaltasi ollut minullekin inspiraation lähteenä jo vuosia, mutta etenkin nyt uuden äitiyden ja kisalavojen yhdistämisen vuoksi!

 4. Outi says:

  Sanna tuskin maltan odottaa, että mitä blogiin kertoilet. :)

Leave a Reply

See also: