Jos Vaasassakin treenattaisiin yhteisissä kahvakuulatreeneissä? Paikkana Huutoniemen koulu

Olen siis Outi ja nostanut kahvakuulia nyt aika tasan viisi vuotta. Onkohan se paljon vai vähän? Hyvin paljon siitä ajasta on tullut treenattua yksin, joitakin yhteistreenejä lukuunottamatta, joita varten joskus tuli jopa reissattua Helsinkiin ja olenhan minä joskus vetänyt tuntejakin. Niin ja tietysti olen ollut apuna silloin, kun Kukka veti kursseja Pohjanmaalla ja muutamia kertoja olen treenannut Sarin ja Kirsin kanssa. Juu, poikkeuksia lukuunottamatta olen treenannut omillani. En ole mikään huippunostaja, mutta kisoissa pistän aina itseni koville ja kisaan itseäni vastaan SM tasolla.

Kuulun Lift Me Up kahvakuulaseuraan, jota edustan kisoissa ja tottakai yleensäkin nostaessa. Liftarit pitää avoimia yhteistreenejä Helsingissä ja olen aina ihaillut Ryhdin yhteistreenisysteemiä Hyvinkäällä. Minusta olisi mahtavaa, jos Vaasassakin voisi treenata porukalla samaan tapaan.

Se nostaminen kun vaan on niin hauskaa porukalla. Eilisen jälkeen se on taas ilmiselvää. :)

Kahvakuulaurheilu

Siksi siis vien kuulani jatkossa torstaisin klo 19 Huutoniemen koulun pihaan ja ilman kummempia säävarauksia nostan siellä. Sade ei haittaa, koska siinä pihassa on hyvät sadekatokset. Ideana on nostaa vähän isommilla kuulilla hyvällä tekniikalla ja ottaa siis kunnon hiki siinä – toivottavasti porukalla. Treenaan itse kahvakuulaurheilun periaatteella perus nostoliikkeillä ja jos yhtään kiinnostaa, niin tule mukaan. Ajattelin, että lämmittelyn jälkeen voisi olla aina pieni tekniikkatuokio ja sen jälkeen tehtäisiin kuntopiirityyppiset aikasarjat eri liikkeitä yhdistellen.

Miltä kuulostaa?

Itsekäshän minä olen, kun porukkaa paikalle houkuttelen. Sain nimittäin eilisestä taas mahtavasti lisäkipinää omiin treeneihini. Melkein en malttanut pitää tänään lepopäivää ja nostaa vasta huomenna. ;) Eiköhän ole taas aika temmata kunnolla…

#Kahvakuula #Kahvakuulatreenit #Vaasa

Kuvat: Henrika Karra

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: