Minigolfkausi Vaskiluodossa jatkuu

Vaikka isot rautaiset “pallot” meinaa nyt koko ajan jyrätä pienten pallojen yli, niin minigolfkausi jatkuu paikallisena pelailuna. Johdan huopadivisioonakisoissa 2. divisioonaa ennen viimeistä kisaa ja siksi aion malttaa ainakin ensi tiistaihin asti rankimpimpien kahvakuulatreenien kanssa. Kahvakuulien nostaminen kun poistaa kaiken herkkyyden minigolflyönnistä.

Herkkyyttä nämä pallot tosiaan tarvitsee ja lyönti on nyt aika hyvällä tolalla. :)

Minigolf kausi jatkuu

Edelleenkään en pelaa ensimmäistä kierrosta hyvin, mutta kahden viimeisen kisan toiset kierrokset on olleet tuloksiltaan 38 ja 38. Ei paha, ei paha ollenkaan! Ensimmäiset kierrokset on vaan pahus alkaneet vitosella. Mutta ne toiset kierrokset on suorastaan nautiskeltavaa peliä. :)

Yksi aivan parhaita asioita tässä syksyssä muuten on ratavoittokisat. Siinä on kisamuoto, joka jotenkin sähköistää ja antaa vähän treeniä kisajännityksessä pelaamiseen. Sitä lisää kiitos! Hitsin harmi, ettei niitä lähdetty pelaamaan jo keväästä, kun siitä olisi saanut oikeasti hyötyä kesän tärkeimpiin kisoihin.

Gentleman minigolf

Syksy on parhaimmillaan aivan loistavaa peliaikaa. Auringon paistaessa on vielä lämmintä, mutta illalla kisan venyessä tiistaina sormet oli jo aivan kohmeessa. Vaan eipä tuo paleltuminen eilen vielä peliä haitannut. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: