Syksyn viimeisiä minigolfeja viedään

Syksy on aivan loistavaa minigolfaikaa, jos aurinko paistaa ja tuuli pysyy aisoissa.

Useimmiten vaan se aurinko pysyy piilossa ja vettäkin saattaa ropsauttaa. Silloin jo päivemmällä alkaa tehdä mieli jotain aivan muuta, vaikka tulisikin tilaisuus pelata. Niin ja illalla, kuten tänään, kun pohjoistuuli jäähdyttää Vaskiluotoa ja kesän viimeinen divisioonakisa huovalla kestää ehkä jopa yhdeksään, kun pelaajat kohmeisina lyö vähän hitaammin – silloin tietää luissa ja ytimissä, että kausi on lopuillaan.

Kuvat paljastaa mitä on viime aikoina tullut tehtyä, jos hetken käy Vaskiluodossa. Pallokassi tyhjäksi kehdon tai gentlemanin alkuun ja koko setti yksi kerrallaan perille. ;) Jokainen pallo on siis aivan erilainen, eikä kaikkia ole ihan helppo saada tuonne ylös.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: