Hutskin iloinen kuulatorstai :)

Olen niin hyvilläni siitä, että lähdin ainakin kokeilemaan, josko Vaasassa voisi alkaa treenaamaan kuulilla yhteistreenimeiningillä. Minua ei haittaa ollenkaan, vaikka se taitaa nyt olla aika paljon niin, että minä kerron mitä tehdään ja autan siinä miten se kuula nousee. Ei, se ei todellakaan haittaa vaan on oikeasti hauskaa. :)

Siispä Hutskin koulun kuulatorstait jatkuu hurjan kolmen kerran kokemuksesta eteenpäin taas ensi viikolla ja nähdään torstaina klo 19! Silloin treenataan noin tunnin verran.

Jos olet tulossa mukaan, niin suosittelen mielummin painavempaa kuin kevyempää kuulaa eli alkaen noin 8 kg, mielummin metallikuulaa kuin muovia, ei ergonomista littanaa kuulaa vaan pyöreä ehdottomasti (!), ranteisiin sellaisia froteisia rannekkeita, tasapohjaisia kenkiä ja mitäs muuta. No rautaisen iloista asennetta tottakai! :)

#Vaasa #kahvakuulatreenit

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: